PVC Visgraat

Visgraat vloeren zijn ongekend populair en wij snappen wel waarom. Ze hebben een speelse, maar luxe uitstraling die het goed doet in iedere woning. Floorinq biedt uitsluitend klik & klaar pvc visgraat vloeren die eenvoudig zelf te installeren zijn. Daarmee zijn onze visgraat vloeren het meest gebruiksvriendelijk.

PVC Visgraat Vloer Matera
Show Filters

Onze collectie pvc visgraat vloeren

Floorinq levert exclusief de nieuwste generatie pvc vloeren. Deze vloeren hebben unieke kenmerken waardoor ze superieur zijn ten opzichte van standaard laminaat of ouderwetse pvc vloeren, ook al onze visgraat pvc vloeren.

Zelf eenvoudig je visgraat vloer van pvc leggen

Een pvc visgraat vloer van Floorinq is standaard voorzien van een handig kliksysteem, terwijl de meeste aanbieders van visgraat pvc deze aanbieden zonder deze functionaliteit. Dat maakt Floorinq de beste keuze, want een pvc visgraat vloer leggen is net even wat anders dan het leggen van een normale pvc vloer. Laat je dus niet afschrikken, want ook ons visgraatmotief is prima zelf te leggen!

Visgraat pvc kopen bij Floorinq

Je bent er uit, je wil zo’n trendy, elegante pvc vloer met visgraatmotief. Goede keuze, want deze nieuwste generatie pvc vloeren is ongekend populair! De volgende stap is een keuze maken uit onze verschillende kleurstellingen! Ons pvc visgraat laminaat met kliksysteem is al te verkrijgen voor slechts €34,95 per vierkante meter!

Gratis samples

Het kiezen van de juiste visgraat pvc vloer is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je maakt voor je woning en dat begrijpen we helemaal. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Daarom kun je bij ons gratis samples opvragen, zodat jij op je gemak kunt kijken welke vloer het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.