PVC Kliklaminaat

Pvc kliklaminaat van Floorinq is overal en eenvoudig zelf te leggen. Waar je voor de meeste pvc vloeren een volledig egale ondervloer nodig hebt, filtert onze zelfontwikkelde kliklaminaat kleine oneffenheden weg. Daarmee zijn onze klik pvc vloeren de meest gebruiksvriendelijke en hoogwaardige optie.

PVC Kliklaminaat Granada
Show Filters

Eenvoudig te leggen dankzij kliksysteem

Onze vloeren zijn ideaal voor de doe-het-zelver. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is het leggen in een handomdraai gedaan. Voor op maat maken van planken heb je slechts een stanleymes en een hoekwinkelhaak nodig, terwijl de vloer door de stevige kern tóch ontzettend sterk is. Je kunt tot wel tweehonderd vierkante meter aan click pvc leggen, terwijl dat bij traditioneel plak pvc aanzienlijk lager ligt.

Ruim assortiment pvc kliklaminaat

De keuze is reuze! Onze pvc vloeren zijn beschikbaar in standaard maten en XL planken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende legpatronen, kleuren en uitvoeringen. Van houtlook tot betonlook en van een verweerde, grijze uitstraling tot een elegante houtlook pvc visgraat vloer!

Gratis samples

Het kiezen van de juiste kliklaminaat pvc vloer is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je maakt voor je woning en dat begrijpen we helemaal. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Daarom kun je bij ons gratis samples opvragen, zodat jij op je gemak kunt kijken welke vloer het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.