Floorinq » PVC Vloeren » PVC Kliklaminaat

PVC Kliklaminaat

Floorinq levert exclusief de nieuwste generatie click pvc. Deze vloeren hebben unieke kenmerken waardoor ze van betere kwaliteit zijn ten opzichte van normaal laminaat of ouderwetse pvc vloeren. De combinatie van steen en pvc zorgt ervoor dat de vloer flexibel, waterbestendig en slijtvast is.

Meer weten? Ontdek alle voordelen van onze pvc vloeren.

Pvc kliklaminaat voordelig kopen bij Floorinq

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kies uit ons uitgebreide assortiment pvc kliklaminaat, direct geleverd vanuit de fabrikant voor een ongekend scherpe prijs. Onze klik pvc is dé gebruiksvriendelijke oplossing op het gebied van vloeren dankzij het gepatenteerde kliksysteem. Filter hieronder op formaat en uitvoering en ontdek welke pvc vloer het beste bij je past!

Eenvoudig te leggen dankzij kliksysteem

Onze vloeren zijn ideaal voor de doe-het-zelver. Dankzij het gepatenteerde kliksysteem is het leggen in een handomdraai gedaan. Voor op maat maken van planken heb je slechts een stanleymes en een hoekwinkelhaak nodig, terwijl de vloer door de stevige kern tóch ontzettend sterk is. Je kunt tot wel tweehonderd vierkante meter aan click pvc leggen, terwijl dat bij traditioneel plak pvc aanzienlijk lager ligt.

Ruim assortiment pvc klikvloeren

De keuze is reuze! Onze pvc vloeren zijn beschikbaar in standaard maten en XL planken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende legpatronen, kleuren en uitvoeringen. Van houtlook tot betonlook en van een verweerde, grijze uitstraling tot een elegante houtlook pvc visgraat vloer!

Gratis samples

Het kiezen van de juiste kliklaminaat pvc vloer is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je maakt voor je woning en dat begrijpen we helemaal. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Daarom kun je bij ons gratis samples opvragen, zodat jij op je gemak kunt kijken welke vloer het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.

Winkelwagen

Formaat

Toplaag

Kleur

Kleur

Garantie commercieel

Scroll naar top
Deel