Betonlook PVC vloeren
Betonlook PVC vloeren combineren het comfort van een kliklaminaat vloer met de robuuste uitstraling van een tegelvloer. Je legt deze vloer snel dankzij ons klik & klaar systeem. Alle vloeren zijn slijtvast, water- en vochtbestendig en isoleren goed. Onze PVC betonlook vloeren zijn dan ook perfect om in een badkamer of keuken te leggen! 

Waarom een PVC betonlook vloer?

Een betonlook pvc vloer combineert de stoere, robuuste uitstraling van een beton vloer met de praktische voordelen van een klik pvc vloer. Onze betonlook vloeren zijn haast niet van een echte beton- of tegelvloer te onderscheiden, maar bieden ook het gemak dat klik pvc vloeren hebben. Zo komt er geen lijm en plak aan te pas en zijn – in tegenstelling tot gietvloeren – vloeren met betonlook van Floorinq geschikt voor vloerverwarming.

De vele voordelen van PVC Betonlook op een rijtje

Vergeleken met een laminaatvloer, een kunststof vloer, plak pvc en een tegelvloer bieden onze klik en klaar betonlook pvc vloeren extra bijkomende voordelen die de andere types niet kunnen bieden. We zetten ze voor je op een rijtje:

Comfort

Onze betonlook pvc vloeren bieden je het comfort op de plekken waar je dat het liefst wil ervaren. Tegels van steen kunnen koud aanvoelen, terwijl deze meestal in een badkamer of woonkamer gelegd worden. Juist de plekken waar we warme voeten willen voelen. Onze pvc vloeren hebben een kern van kalksteen en geleiden daardoor warmte uitstekend. Hierdoor is de vloer bijzonder geschikt voor vloerverwarming. Zo kun je genieten van een industriële, robuuste vloer in de badkamer en keuken zonder afbreuk te doen aan het comfort.

Praktisch

Een pvc betonlook vloer is praktischer dan bijvoorbeeld tegels en een gietvloer. Zo werken onze pvc vloeren geluiddempend dankzij de geïntegreerde IXPE ondervloer van 1,5 mm dik. Hierdoor zijn de vloeren ook geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld appartementen en bovenverdiepingen. Daarnaast breken en scheuren onze PVC betonlook vloeren niet. Planken van PVC vervangen is een stuk praktischer dan tegels vervangen. Tot slot, zijn onze vloer met betonlook voorzien van een kliksysteem. Waar een plak pvc vloer verlijmd moet worden, klik je deze variant van pvc vloeren zo in elkaar.

Uitstraling

Betonlook PVC van Floorinq heeft een ruim assortiment aan betonlook pvc in diverse kleuren en patronen. Je vindt gegarandeerd een industriële vloer met een stoere uitstraling, maar ook een pvc vloer die bij ene landelijke woonstijl past. Daarnaast is een pvc vloer met betonlook bijna niet van een echte tegelvloer te onderscheiden. Onze planken zijn aaneengesloten nagenoeg naadloos, al is het goed om hierbij te vermelden dat een vloer uit verschillende vloerdelen nooit helemaal naadloos kan zijn. Toch is de vloer realistischer dan menig alternatief.

Voordeliger

Een pvc vloer met betonlook is een stuk goedkoper dan een echte betonvloer of gietvloer. Niet alleen in aanschafprijs, maar ook in bijkomende kosten. Vooral een gietvloer vereist veel voorbereidend werk aan de ondergrond om te zorgen dat deze imperfecties egaal maken. Ons PVC betonlook kan zelfs over bestaande vloeren gelegd worden en filteren ook deze kleine oneffenheden weg, mits deze maximaal 1 tot 2 mm hoog zijn.

Klik & klaar PVC Betonlook

In tegenstelling tot plak pvc, zijn onze betonlook pvc vloerdelen eenvoudig en snel zelf te leggen. Hier is geen extra geëgaliseerde ondervloer voor nodig, maar kan zelfs over een bestaande vloer gelegd worden. Daarnaast is plak pvc flexibel, waardoor je snel afdrukken van meubels ziet. Onze pvc vloeren met betonlook zijn steviger dan plak pvc dankzij de kern van kalksteen, waardoor je minder snel afdrukken krijgt. Niet alleen de betonlook serie, maar al het pvc kliklaminaat van Floorinq is voorzien van een antislip toplaag en anti slijtlaag, waardoor er minder snel krassen en afdrukken in komen dan in plak pvc en laminaat.

Geschikt voor in de badkamer

Ons betonlook pvc heeft unieke eigenschappen, waardoor onze betonlook vloeren ook geschikt zijn om te leggen in een badkamer of een keuken. De vloeren zijn voorzien van een antislip toplaag, waardoor je minder snel uitglijdt. De vloer is waterbestendig, waardoor spatwater geen enkel probleem oplevert voor je vloer. Ook sluiten de vloerdelen perfect aan, waardoor je niet in de weer hoeft om de naden van tegels schoon te houden.

Alle geschikte ruimtes voor een PVC betonlook vloer

Een groot voordeel van klik & klaar PVC vloeren in het algemeen is dat ze enorm veelzijdig zijn en daardoor geschikt voor bijna alle ruimtes in huis. Betonlook PVC vloeren zijn daarnaast bijzonder geschikt als alternatief voor tegels voor in de keuken of badkamer.

Samenstelling van betonlook PVC vloeren

Een PVC vloer van Floorinq bestaat in essentie uit vier dunne delen. Hierdoor is de vloer 6,5 mm dik en daardoor erg flexibel. De samenstelling 

Anti slip beschermende toplaag

Deze anti slip & anti slijt toplaag is bedoeld om de vloer zo lang mogelijk in topconditie te houden. Met succes! De betonlook PVC vlore is slijtvast, gaat jaren mee, is krasbestendig en verkleurt niet.

Printlaag

Dit is de laag die het betonlook effect geeft. Deze laag wordt boven op de kern van kalksteen geprint en is verkrijgbaar in allerlei kleuren en patronen.

Kalksteen kern

De kern van kalksteen is licht, maar geleidt warmte bijzonder goed. Hierdoor is de vloer stevig, maar flexibel genoeg om zacht aan te voelen. De kern is daarbij voorzien van een gepatenteerd kliksysteem.

IXPE Onderlaag

Een betonlook PVC vloer is voorzien van een IXPE onderlaag. Deze onderlaag filtert kleine imperfecties van 1 tot 2 mm weg en zorgt voor een geluiddempend effect.

Jouw perfecte betonlook PVC vloer kopen bij Floorinq

Op zoek naar een nieuwe vloer? Weet je nog niet goed waar je naar zoekt of heb je al een bepaalde vloer in gedachten? Bij Floorinq hebben we een ruime keuze aan betonlook, pvc kliklaminaat en visgraat tegen de scherpste prijs. Kom je er niet uit? Kom langs in onze showroom en vraag een vrijblijvend advies aan. Pvc betonlook kopen doe je bij Floorinq!

Veelgestelde vragen over betonlook PVC vloeren

Al onze betonlook PVC vloeren met kliksysteem zijn verkrijgbaar voor €25,95 per vierkante meter. Uitgezonderd eventuele actieprijzen.

Ja, al onze klik PVC vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Betonlook vloeren zijn geen uitzondering. De kern van kalksteen geleidt warmte zelfs beter dan standaard laminaat. Let op dat je voordat je de vloerverwarming minimaal 48 uur voordat je de vloer gaat leggen uitschakelt.

Onze betonlook vloeren zijn ijzersterk en gaan langer mee dan een gemiddelde laminaatvloer. Natuurlijk is daar wel de juiste zorg voor nodig. Er geldt 15 of 25 jaar fabrieksgarantie (afhankelijk van de toplaag) op residentieel gebruik en 5 of 7 jaar bij commercieel gebruik. Bij iedere vloer staat vermeld hoe lang de garantie is.

Ja, dat kan dankzij de geïntegreerde ondervloer is dat mogelijk. Deze filtert kleine oneffenheden zoals voegen van een tegelvloer weg. Let wel op dat het hoogteverschil maximaal 1 – 2 mm kan bedragen, daarboven dien je de vloer te egaliseren.

Ja! De vloer is waterbestendig. Zorg wel dat je lauwwarm water gebruikt en dat je geen groene zeep of allesreiniger gebruikt. Gebruik hooguit een scheutje schoonmaakazijn.

De garantie op al onze vloeren is 15 tot 20 jaar op residentieel gebruik. Op onze garantie pagina vind je daar meer over. Op de productpagina van elke vloer staat de exacte garantietermijn vermeld.

Visgraat PVC vloeren

Deel