Floorinq » PVC Vloeren » PVC Betonlook

PVC Betonlook

Een betonlook vloer is steeds populairder. Onze pvc betonlook vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende mooie designs voor slechts €29,95 per vierkante meter. Standaard met 25 jaar garantie voor residentieel gebruik!

Nieuwe generatie pvc betonlook vloer

Floorinq levert exclusief nieuwe generatie pvc vloeren. Deze vloeren hebben unieke kenmerken waardoor ze superieur zijn ten opzichte van normaal laminaat of ouderwetse pvc vloeren.

  • Combinatie van steen en pvc
  • 100% waterbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig zelf te leggen

De sfeer van echte tegels, het gemak van pvc

De stoere uitstraling van robuuste tegels, het gebruiksgemak en duurzaamheid van klik pvc vloeren, onze pvc tegels zijn de beste van beide werelden! Een pvc vloer betonlook is bijna niet van een echte betonnen tegelvloer te onderscheiden. Daarnaast hebben al onze pvc vloertegels dezelfde voordelen als al onze andere klik pvc vloeren. Zo zijn ze onder andere waterbestendig, slijtvast, geluiddempend en overal in huis eenvoudig zelf te leggen.

Gratis samples

Het kiezen van de juiste betonlook pvc vloer is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je maakt voor je woning en dat begrijpen we helemaal. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Daarom kun je bij ons gratis samples opvragen, zodat jij op je gemak kunt kijken welke vloer het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.

Bestel je pvc vloer met betonlook bij Floorinq

Een betonlook vloer is steeds populairder en dat begrijpen we helemaal! Voor slechts €29,95 per vierkante meter haal je al pvc betonlook in huis die bijna niet van echte tegels te onderscheiden is, maar wél alle voordelen van een klik pvc vloer heeft die standaard tegels niet hebben. Standaard met 25 jaar garantie voor residentieel gebruik!

Winkelwagen

Formaat

Toplaag

Kleur

Kleur

Garantie commercieel

Scroll naar top
Deel