PVC Betonlook

Pvc betonlook vloeren zien er uit als een tegelvloer, maar hebben de gebruiksgemakken van een laminaatvloer. Je legt deze net zo eenvoudig als al onze andere vloeren. Al onze vloeren zijn slijtvast, water- en vochtbestendig en isoleren goed. Onze pvc betonlook vloer is dan ook perfect om in een badkamer te leggen.

PVC Betonlook vloer Concrete Black AP97608
Show Filters

De sfeer van echte tegels, het gemak van pvc

De stoere uitstraling van robuuste tegels, het gebruiksgemak en duurzaamheid van klik pvc vloeren, onze pvc tegels zijn de beste van beide werelden! Een pvc vloer betonlook is bijna niet van een echte betonnen tegelvloer te onderscheiden. Daarnaast hebben al onze pvc vloertegels dezelfde voordelen als al onze andere klik pvc vloeren. Zo zijn ze onder andere waterbestendig, slijtvast, geluiddempend en overal in huis eenvoudig zelf te leggen.

Gratis samples

Het kiezen van de juiste betonlook pvc vloer is misschien wel een van de belangrijkste keuzes die je maakt voor je woning en dat begrijpen we helemaal. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Daarom kun je bij ons gratis samples opvragen, zodat jij op je gemak kunt kijken welke vloer het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Onze medewerkers staan je graag te woord en geven je een passend advies.

Bestel je pvc vloer met betonlook bij Floorinq

Een betonlook vloer is steeds populairder en dat begrijpen we helemaal! Voor slechts €29,95 per vierkante meter haal je al pvc betonlook in huis die bijna niet van echte tegels te onderscheiden is, maar wél alle voordelen van een klik pvc vloer heeft die standaard tegels niet hebben. Standaard met 25 jaar garantie voor residentieel gebruik!