Klachten

Er is iets misgegaan, onze oprechte excuses. Klanttevredenheid is enorm belangrijk voor ons. Maar af en toe gaat het ook bij ons mis. Dat mag natuurlijk niet gebeuren. Hoe nu verder?

We lossen uw klacht graag op. U kunt uw klacht insturen naar [email protected]. Wij nemen uw klacht binnen 3 werkdagen in behandeling. U krijgt van ons uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw klacht een inhoudelijke reactie.

Veelgestelde vragen

Er is een onderdeel defect geleverd. Wat kan ik doen?

Het komt helaas soms voor dat een onderdeel defect geleverd wordt. Heel vervelend natuurlijk, we gaan het nieuwe onderdeel zo snel mogelijk leveren. Monteer een defect onderdeel niet; indien u dit toch doet, kunnen wij het product niet omruilen of een andere oplossing bieden.

Maak foto’s van de defecte onderdelen en stuur deze, samen met uw ordernummer, per mail naar [email protected]. U ontvangt zo snel mogelijk een datum en tijdvak waarop wij het onderdeel komen omruilen.

Mijn bestelling is niet op de afgesproken datum en/of tijd geleverd, wat nu?

Helaas komt het weleens voor dat wij door verschillende omstandigheden een bestelling niet kunnen leveren op de afgesproken datum en/of tijd. In dit geval proberen wij u zo vroeg mogelijk in te lichten. Een nieuwe leverdatum ontvangt u binnen een werkdag.

Voor vertraagde levering is geen coulance van toepassing. Meer informatie vindt u in onze leveringsvoorwaarden.

Nog steeds niet tevreden?

Bent u nog steeds niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Deel