Betaalmogelijkheden

Wij bieden een groot aantal betaalmogelijkheden, waardoor een soepele en veilige winkelervaring wordt gegarandeerd. Al onze betaalmethoden zijn gecertificeerd en garanderen een veilige transactie. Klanten uit België, Duitsland en Luxemburg kunnen ook hun eigen vertrouwde betaalmethode kiezen.

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met deze methode kun je veilig een transactie uitvoeren in je eigen vertrouwde Nederlandse bankomgeving. Tijdens het betalingsproces word je doorgestuurd naar het betalingsscherm van de door jouw gekozen bank waar uje de betaling kunt uitvoeren.

Creditcard

Je kunt een creditcard gebruiken om een betaling te doen. De meeste creditcardmaatschappijen bieden een verzekering aan voor online aankopen. Wij accepteren Mastercard en VISA.

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode onder Belgische consumenten. Deze betaalmethode is vergelijkbaar met iDEAL, maar dan voor Belgische klanten. Betalingen met Bancontact zijn gegarandeerd, worden onmiddellijk bevestigd en vinden bovendien plaats in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna Pay Later kunnen klanten een bestelling tot €4.000 binnen 30 dagen betalen tegen 0% rente. Je bestelling wordt verzonden alsof de betaling reeds is voltooid. Na verzending ontvang je de factuur van Klarna en regel je met hen de betaling.

Klarna Betaal in 3 delen

Met Klarna Betaal in 3 delen kunnen klanten bestellingen tot €4.000 betalen tegen 0% in drie gelijke termijnen. Deze aparte termijnen worden elke 30 dagen van je geregistreerde creditcard of bankrekening afgeschreven totdat de bestelling volledig is afbetaald.

KBC/CBC-betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC betalingen verrichten via hun eigen bankomgeving. KBC richt zich op de regio Vlaanderen, terwijl CBC zich juist richt op klanten die in Wallonië wonen.

Veelgestelde vragen over onze betaalmogelijkheden

Gelukt!

De korting is toegepast. Je zult het zien wanneer je afrekent.

Er is een probleem opgetreden

Helaas kan deze korting niet worden toegepast op je winkelwagen.

Deel