Wij bieden een groot aantal betaalmogelijkheden, waardoor een soepele en veilige winkelervaring wordt gegarandeerd. Al onze betaalmethoden zijn gecertificeerd en garanderen een veilige transactie. Klanten uit België, Duitsland en Luxemburg kunnen ook hun eigen vertrouwde betaalmethode kiezen.

iDeal

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met deze methode kun je veilig een transactie uitvoeren in je eigen vertrouwde Nederlandse bankomgeving. Tijdens het betalingsproces word je doorgestuurd naar het betalingsscherm van de door jouw gekozen bank waar uje de betaling kunt uitvoeren.

Creditcard

Creditcard

Je kunt een creditcard gebruiken om een betaling te doen. De meeste creditcardmaatschappijen bieden een verzekering aan voor online aankopen. Wij accepteren Mastercard en VISA.

Bancontact

Bancontact

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode onder Belgische consumenten. Deze betaalmethode is vergelijkbaar met iDEAL, maar dan voor Belgische klanten. Betalingen met Bancontact zijn gegarandeerd, worden onmiddellijk bevestigd en vinden bovendien plaats in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

Klarna

Klarna Achteraf Betalen​

Met Klarna Pay Later kunnen klanten een bestelling tot €4.000 binnen 30 dagen betalen tegen 0% rente. Je bestelling wordt verzonden alsof de betaling reeds is voltooid. Na verzending ontvang je de factuur van Klarna en regel je met hen de betaling.

Klarna

Klarna Betaal in 3 delen​

Met Klarna Betaal in 3 delen kunnen klanten bestellingen tot €4.000 betalen tegen 0% in drie gelijke termijnen. Deze aparte termijnen worden elke 30 dagen van je geregistreerde creditcard of bankrekening afgeschreven totdat de bestelling volledig is afbetaald.

in3

In3

Met In3 kun je via iDEAL in drie delen betalen tegen 0% rente. Je betaalt je aankoop (tot € 3.000) gespreid in drie gelijke termijnen binnen 60 dagen. Dit is de enige gespreide betalingsmethode zonder rente en zonder BKR-registratie.

Sofort

SOFORT Banking

SOFORT Banking is vergelijkbaar met iDEAL en Bancontact. Deze betaalmethode wordt vooral door Duitse consumenten gebruikt. Het stelt de consument in staat betalingen uit tal van landen te verrichten via zijn eigen, vertrouwde Duitse bankomgeving.

Belfius

Belfius Direct Net

Belfius Direct Net is de betaaloplossing voor onze klanten die een rekening hebben bij de Belgische bank Belfius. Met deze methode kunnen zij hun eigen bankomgeving gebruiken om betalingen te verrichten. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en direct beschikbaar.

KBC CBC

KBC/CBC-betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC betalingen verrichten via hun eigen bankomgeving. KBC richt zich op de regio Vlaanderen, terwijl CBC zich juist richt op klanten die in Wallonië wonen.

Girpoay

GiroPay

GiroPay is de meest gebruikte betaalmethode onder Duitse klanten. Deze betaalmethode is vergelijkbaar met iDEAL, Bancontact en SOFORT Banking. Klanten kunnen veilig en vlot betalen via hun eigen bankomgeving.

Veelgestelde vragen over onze betaalmogelijkheden

Nee, we accepteren geen contante betalingen.

Nee, al onze betalingen gebeuren via onze online winkel. Hierdoor worden alle bestellingen automatisch verwerkt in ons systeem en kunnen wij een vlotte bezorging aan huis garanderen.

Deze betalingsmethoden vereisen verificatie van Klarna of In3. Wij hebben geen invloed op het controleproces aan hun kant en kunnen je helaas geen oplossing bieden voor het probleem. Als je betaling via Klarna of In3 niet wordt verwerkt, kies dan een andere betaalmethode of neem contact op met Klarna of In3.

Deel