Duurzame vloeren

Alle pvc vloeren van Floorinq zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan een eeuwigheid mee dankzij de topkwaliteit. Je kunt de vloer daarom eenvoudig demonteren en hergebruiken. Ook zijn alle pvc vloeren volledig gifvrij en iedere laag is afzonderlijk herbruikbaar. Daarmee zijn alle vloeren van Floorinq 100% recyclebaar.

Milieuvriendelijke pvc vloeren

Onze duurzame pvc vloeren bestaan uit hoogwaardig kalkpoeder en pvc-hars zonder giftige stoffen die je vaak in traditionele vinyl vloeren tegenkomt zoals benzeen, formaldehyde of zware metalen. Door het kwalitatief hoogwaardige kunststof is de vloer daarnaast ook een milieuvriendelijkere optie dan een nieuwe houten vloer of een parketvloer. Onze duurzame vloeren zijn daarom ook voorzien van een CE-, ISO9001- en ISO14001-certificering.

Duurzame vloeren met langere levensduur

Wat onze duurzame pvc vloeren nog een stuk duurzamer maakt, is dat ze gemiddeld langer meegaan dan alternatieven. Een rigide klik pvc vloer is minder kwetsbaar dan laminaat of plak pvc. Deze bestaat niet uit houtvezels, maar uit een combinatie van kalksteen en pvc. De vloer is beter bestand tegen vallen, stoten, vocht, hitte en krassen vanwege de sterke slijtlaag die bovenop de decorlaag is aangebracht. De vloer is eenvoudig zelf te leggen en dankzij het gepatenteerde Unilin kliksysteem heb je minder last van snijverlies.

Energiebesparende keuze

Onze nieuwste generatie duurzame pvc vloeren zijn standaard uitgerust met een 1 mm of 1,5 mm dikke IXPE-ondervloer. Kleine oneffenheden worden eenvoudig gefilterd en kun je de vloer uitstekend over een bestaande vloer leggen. Toch is het grootste voordeel natuurlijk dat de extra ondervloer isolerend werkt. De betere vloerisolatie zorgt dan ook voor een grotere duurzaamheid. De pvc vloeren zijn daarnaast ook geschikt voor vloerverwarming, wat minder energie verbruikt dan reguliere radiatoren en daardoor een duurzamere keuze is.

Meer duurzame voordelen van een Floorinq vloer

Alle duurzame vloeren van Floorinq beschikken over dezelfde eigenschappen en is van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Een duurzame vloer kopen is daarom erg eenvoudig, want je hoeft niet na te denken of de gekozen vloer wel de meest duurzame keuze is. Nog niet overtuigd? Bekijk alle voordelen van het gehele assortiment hier.

Gelukt!

De korting is toegepast. Je zult het zien wanneer je afrekent.

Er is een probleem opgetreden

Helaas kan deze korting niet worden toegepast op je winkelwagen.

Deel