Retourbeleid en garantie

Op dit moment geldt er een fabrieksuitverkoop op ons gehele assortiment, waarbij wij onze gehele voorraad tegen bodemprijzen verkopen. Wij zijn bezig ons gehele assortiment te vernieuwen.

Het is niet mogelijk om afgeprijsde producten te retourneren. Aangezien ons gehele assortiment op dit moment afgeprijsd is, geldt deze regel voor het alle producten op onze website.

Wettelijke garantie

Alle producten die je bij ons bestelt zijn wettelijk beschermd. Alle producten vallen dus onder de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product is of moet doen wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Voor sommige producten geldt bovendien een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie wordt hieronder beschreven. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie en moet worden beschouwd als een aanvullende garantie.

Fabrieksgarantie

Wij bieden, afhankelijk van de toplaag, een garantie van 5 jaar bij residentieel gebruik en 2 jaar bij commercieel gebruik. De voorwaarden waaraan je moet voldoen om aanspraak te kunnen maken op deze garantie worden hieronder nader toegelicht.

Verwerkings-/montageadvies

Alle producten moeten worden geïnstalleerd of gemonteerd volgens de instructies die Floorinq je verstrekt. Worden onze handleidingen niet gevolgd, dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op garantie.

Deel