Garantiebepaling

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie welke hieronder wordt uitgelegd. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Fabrieksgarantie

Floorinq biedt uitgebreide fabrieksgarantie op de vloeren. De duur van de fabrieksgarantie is afhankelijk van de dikte van de toplaag van de pvc-vloer. Voor residentieel gebruik geldt een garantietermijn van 10 (toplaag 0,3 mm) of 25 (toplaag 0,5 mm) jaar. Voor commercieel gebruik geldt een garantietermijn van 5 jaar (toplaag 0,5 mm).

Verwerkingsadvies

Alle producten dienen volgens het advies dat door Floorinq gegeven wordt verwerkt te worden. Volg daarom te allen tijden de instructies op de verpakking.

Verwerken is accepteren

Als u ervoor kiest om de producten te verwerken, betekent dit dat u de producten gecontroleerd heeft en deze accepteert. Controleer daarom voordat u een product verwerkt altijd eerst of deze vrij is van defecten. Indien u een defect constateert, verwerk het product dan niet. Maak foto’s van het betreffende product en stuur deze naar Floorinq. Wij zullen zo snel mogelijk een passende oplossing bieden. 

Indien u ondanks deze instructie alsnog een product met een beschadiging of defect verwerkt, dan kunnen wij deze niet meer omruilen, waardoor wij geen oplossing kunnen bieden. U kunt in dit geval dus geen aanspraak meer maken op de garantie.

Deel